Individualna priprava na porod

Pogovarjali se bova o vsem, kar te zanima o nosečnosti, porodu in pripravi na poporodno obdobje. Da boš pomirjena in obdana z znanjem.
Povedala ti bom, kako si med porodom lahko pomagaš z naravnim lajšanjem bolečine, podprla te bom pri tvojih izbirah, tvojemu partnerju bom pokazala, kako ti lahko on pomaga med porodom, povedala ti bom osnove o dojenju in babyhandlingu, skupaj bova lahko poiskali in zapisali tvoje porodne želje in naredili poporodni načrt, da ti bo po porodu dosti lažje.

Individualna priprava na porod Maja Trupi

Če boš želela, grem lahko s teboj roditi v porodnišnico, obiščem pa te tudi po porodu in pomagam pri vsem, kar boš želela (predelava porodne izkušnje, dojenje, skrb za dojenčka, varstvo starejšega otroka, prinesem ti kosilo, kaj pospravim, kar potrebuješ). Lahko ti tudi pripravim “blessingway” (blagoslov matere), kar je v bistvu malo drugačna oblika baby showerja, kjer pa ni toliko poudarka na potrošništvu in darilih za dojenčka, ampak si v središču ti kot nosečnica, ki se rojevaš v mamo, tvoje prijateljice pa te pri tem podprejo (napišejo ti pisma, afirmacije za porod, na trebušček ti lahko rišemo s kano, zapojemo ali zaplešemo skupaj, po tvojih željah).

Ko se rodi otrok, se rodiš tudi ti, MAMA.

Nosečnica Maja Trupi
blessingway